26/4/20

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ


ΘΕΜΑ: «Διοργάνωση ενημερωτικής/επιμορφωτικής τηλεδιάσκεψης για γονείς»

Οι Σ.Ε.Ε. ΠΕ70 Αθηνά Καλλαρά, Ν. Γραίκος, Ευ. Μπούτσκου και ο Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία Α. Χαρίσης συνδιοργανώνουν ενημερωτική/επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη για γονείς/κηδεμόνες των σχολείων παιδαγωγικής και επιστημονικής τους ευθύνης, την Τε-τάρτη 6 Μαΐου 2020 και ώρες 18.30-21.00.
Η τηλεδιάσκεψη με θέμα «Διαδίκτυο: ασφάλεια και κατάχρηση ιδιαίτερα κατά την υγειονομική κρίση» διοργανώνεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Σ.Ε.Ε., με στόχο την ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου και την προαγωγή της συνεργασίας σχολείου-οικογένειας, με έμφαση σ’ ένα θέμα Αγωγής Υγείας και Πολιτισμού αλλά και αγωγής και συμπεριφοράς των μαθητών/τριών, ως ανταπόκριση στις εκπαιδευτικές και κοινωνικές εξελίξεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Γι’ αυτό επιδιώχτηκε η συνεργασία με συναρμόδιους υποστηρικτικούς φορείς, Κ.Π.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ., αλλά και Συλλόγους Γονέων/Κηδεμόνων και φορείς της τοπικής κοινωνίας, Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, Γ.Ν. Κατερίνης-Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης.
Τη Δευτέρα, 4/5/20 θα αποσταλεί στα σχολεία το σχετικό link, ώστε να προωθηθεί άμεσα στα e-mail των ενδιαφερόμενων γονέων/κηδεμόνων για τη σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη μέσω της Cisco Webex.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.