1/3/21

        ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤ(ΡΙ)ΩΝ ΣΤΗ Α΄ ΤΑΞΗ

12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ KΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021-22

 

Οι εγγραφές γίνονται από 1 έως 19 Μαρτίου 2021 (από τις 8.20 π.μ -12.20 μ.μ.)

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο τρίμηνο πριν από την εγγραφή και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης (ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.)

Για αλλοδαπούς μαθητές/τριες που δεν έχουν πιστοποιητικό γέννησης προσκομίζεται από τους γονείς ληξιαρχική πράξη γέννησης με τα ακριβή στοιχεία καθώς και το διαβατήριο ή άλλο έντυπο ακριβές (μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα).

 

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας (εμβολίων) του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

 

γ. Υποχρέωση προσκόμισης Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο του ΑΔΥΜ το παραλαμβάνετε από τη Δ/νση του σχολείου μαζί με την αίτηση εγγραφής.

 

δ. Αποδεικτικό στοιχείο (λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ) όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή

 

 ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (προσκομίζεται από τους γονείς)