22/2/23

Εγγραφές μαθητών για το σχολικό έτος 2023-2024

   




Σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές στο Δημοτικό Σχολείο για το σχολικό έτος 2023-2024, θα πραγματοποιηθούν από 01  έως και 20 Μαρτίου 2023.

Αίτηση εγγραφής & αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο πρόγραμμα προμηθεύεστε από το σχολείο.

                                ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ  

 

α.Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι, για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας, δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠAIΘ.

 

β.Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

 

γ.Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο χορηγείται από το σχολείο και το επιστρέφετε συμπληρωμένο από τον γιατρό σας.

 

δ.Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. Λογαρισμός ηλεκτρικού ρεύματος, σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, ύδρευσης, ή άλλο αποδεικτικό στοπιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. 

ε. Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του μαθητή.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 09:00 π.μ.– 12:00 μ.μ.


                         Από τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας